Τίνα Τάρνερ: Με μιούζικαλ για τη ζωή της, στα 77 της

Τίνα Τάρνερ

Η 77χρονη σταρ της ροκ μουσικής σκηνής, Τίνα Τέρνερ, επισκέφτηκε το Λονδίνο για να ανακοινώσει τη νέα της παραγωγή “Τίνα”, ένα μιούζικαλ που αφορά τη ζωή της και όπως είπε απολαμβάνει τη ζωή της στο παρασκήνιο, αναπληρώνει τον χαμένο της ύπνο και ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού της στην Ελβετία.

“Αυτό θα είναι δύσκολο. Δεν ήθελα να γίνει. Δεν χρειάζομαι τη μουσική, δεν έχω ανάγκη από τις παραστάσεις”, είπε η “γιαγιά” της ροκ, η οποία πρόσθεσε ότι “είμαι σίγουρη πως όλοι θέλετε να μάθετε τι κάνω τα τελευταία χρόνια που έχω βγει στη σύνταξη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Τώρα αυτό με κάνει να σταματήσω τη σύνταξη. Η συνταξιοδότηση είναι υπέροχη, κοιμάσαι πολύ. Κάνεις ό,τι θέλεις, αλλάζεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου δυο και τρεις φορές. Κάνεις απλά πράγματα που ονειρεύεσαι όταν δουλεύεις”.

Αλλά η θρυλική τραγουδίστρια, που έδωσε την τελευταία της συναυλία το 2009 γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στη μουσική, δήλωσε ότι αυτό που την έπεισε να επιστρέψει ήταν οι θαυμαστές της. “Έχω λάβει κάρτες και γράμματα. Οι άνθρωποι λένε ότι τους έχω δώσει ελπίδα. Σημαίνω τόσα πολλά για τους ανθρώπους. Θέλω να το ανταποδώσω. Θέλω πραγματικά να σημειώσει επιτυχία. Ελπίζω ότι θα ταξιδέψει στον κόσμο και θα προσφέρει αυτό που οι άνθρωποι χρειάζονται, θα τους θυμίσει το έργο μου”.

Την παράσταση “Τίνα” θα σκηνοθετήσει η Φιλίντα Λόιντ και θα ανέβει στο Aldwych Theatre τον ερχόμενο Απρίλιο.