Τι λένε οι αδελφοί εστιάτορες Κεμπέρ για τη φωτογραφία τους με Μπιλάλ Ερντογάν

ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΓΙΟΣ

Τη δυσαρέσκειά τους για την παλιά φωτογραφία τους με τον γιο του Τούρκου Προέδρου Μπιλάλ Ερντογάν η οποία δημοσιεύτηκε στον ρωσικό Τύπο με τίτλο `Ο Μπιλάλ με την ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους` εκφράζουν οι αδελφοί εστιάτορες Κεμπέρ οι οποίοι φιλοξένησαν τους εκπροσώπους του ξένου Τύπου στο εστιατόριο τους με τα κεμπάμπ.

Το εστιατόριο τους με την ονομασία “Τζιεριστάν” είναι στην ισλαμική συνοικία Φατίχ της Κωνσταντινούπολης και μίλησαν στους εκπροσώπους του ξένου Τύπου για τη φωτογραφία τους με τον Μπιλάλ Ερντογάν την οποία είχαν βγάλει μαζί του πριν από χρόνια όταν πήγε στο μαγαζί τους για κεμπάμπ.

Οι αδελφοί Κεμπέρ ανέφεραν ότι ήταν μεγάλη τους τιμή που ο Μπιλάλ Ερντογάν επισκέφθηκε το εστιατόριο τους γι αυτό και έβγαλαν μαζί του αναμνηστική φωτογραφία. Όταν η φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της ενδυμασίας τους κάποιοι έγραψαν γι αυτούς ότι είναι μέλη της Αλ Κάιντα, επειδή τότε δεν υπήρχε ΙSIS.

Αργότερα κάποιοι άλλοι την αναδημοσίευσαν γράφοντας αυτή τη φορά ότι `ο Μπιλάλ είναι με τους ηγέτες του ISIS`. “Στην αρχή εμείς δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά αλλά τελικά το θέμα εξελίχθηκε μέχρι εδώ.

Αυτοί που έβγαλαν αυτές τις ειδήσεις δεν μας γνωρίζουν και δεν ξέρουν τι άνθρωποι είμαστε. Μας ενοχλεί και μας να μας παρομοιάζουν με αυτή την οργάνωση”, ανέφεραν.

Οι αδελφοί Κεμπέρ υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του ξένου Τύπου με κόκκινα τριαντάφυλλα και λουκούμια.