Δύο πρόσωπα μπήκαν σε σπίτι στην Πάφο και τραυμάτισαν 37χρονο

Δύο πρόσωπα μπήκαν σε σπίτι στην Πάφο και τραυμάτισαν 37χρονο

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου και 33χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμό, είσοδο σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών, συνωμοσία και μαχαιροφορία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκος Τσαπής σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κ Τσαπής είπε πως στις 5:00 περίπου σήμερα το πρωί τα δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 36 χρόνων μετέβηκαν στην οικία 37χρονου στην Πάφο, τού επιτέθηκαν, τον κλότσησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και με τη χρήση μαχαιριών του προκάλεσαν τραύματα στο μέτωπο και στα δύο πόδια.

Για το επεισόδιο, συνέχισε, ενημερώθηκε η αστυνομία και χάριν στη έγκαιρη μετάβαση των μελών της στο σημείο του επεισοδίου, εντοπίστηκαν οι ύποπτοι και μάλιστα είδαν τον 33χρονο να ρίχνει στο έδαφος ουσία, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, αργότερα ήταν κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή. ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αφού έτυχε των απαιτούμενων εξετάσεων απολύθηκε.

Ακολούθως, είπε ο κ Τσαπής η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο προσώπων, του 33χρονου και του 36χρονου , τα οποία ανακρινόμενα πρόβαλαν κάποιους ισχυρισμούς για την  παρουσία τους στο χώρο, οι οποίοι θα διερευνηθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ