Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Σύλληψη ζεύγους στην Πάφο

Στη σύλληψη ζεύγους προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζεύγος Ε/κ συνελήφθη χθες το απόγευμα. Πρόκειται για 55χρονο άντρα και 38χρονη γυναίκα, οι οποίοι διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 30.6.2017 – 13.7.2017.

Το ζεύγος είχε αναχωρήσει από το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό ύψους 480 ευρώ και εναντίον τους από τότε εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνταν.

Χθες, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, συνελήφθη το ζεύγος και ανακρινόμενοι παραδέχτηκαν τη διάπραξη του αδικήματος, ενώ υποσχέθηκαν να εξοφλήσουν το ξενοδοχείο.

Στην κατάθεση του ο 55χρονος ανέφερε ότι αυτός είχε την ευθύνη για την κράτηση του δωματίου και τη διαμονή, ενώ η 38χρονη ήταν φιλοξενούμενή του και δεν γνώριζε ότι δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός.

Ο 55χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, ενώ εναντίον της 38χρονης δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Κλοπιμαία όχηματα εντόπισε στην Πάφο η Αστυνομία

Κλοπιμαίο όχημα ιδιοκτησία εταιρεία εντόπισε η Αστυνομία Πάφου χθες στις 2:40 τα ξημερώματα στην Πάφο, εγκαταλελειμμένο.

Το όχημα, υπολογιζόμενης αξίας 8 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, χθες ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα.

Είχε κλαπεί στις 21 .8.2018. μεταξύ των ωρών 15:30 – 17:00.

Μετά τον εντοπισμό του σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Εξάλλου, και δεύτερο όχημα που είχε κλαπεί, εντόπισε η Αστυνομία Πάφου. Πρόκειται για όχημα διπλοκάμπινο, αξίας 1.500 ευρώ, που άγνωστοι απέσπασαν ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στην Κισσόνεργα λόγω μηχανικής βλάβης.

Το όχημα ανεβρέθηκε στο χώρο στάθμευσης των ίδιων διαμερισμάτων στη Χλώρακα.

Ακολούθως και το δεύτερο όχημα μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για την διεξαγωγή επιστημονικών εξετάσεων.

comments

Tags:
loading...