Έρευνα ΣΚΤ: Στις 23/8 η κατάθεση Μιχαηλίδη-Ιωάννου | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Έρευνα ΣΚΤ: Στις 23/8 η κατάθεση Μιχαηλίδη-Ιωάννου

Ενώ εκκρεμεί η παραλαβή εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα

Στις 23 Αυγούστου Γενικός Ελεγκτής και Χρηματοοικονομικός Επίτροπος στην Ερευνητική για Συνεργατισμό

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου θα καταθέσουν την Πέμπτη, 23 Αυγούστου, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την Ερευνητική Επιτροπή του τεραστίου όγκου εγγράφων και στοιχείων από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και από τα διάφορα Υπουργεία, Τμήματα, Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και από διάφορους Ανεξάρτητους Αξιωματούχους, ενώ εκκρεμεί ακόμη η παραλαβή τμήματος εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα, λόγω διαδικαστικών της δυσκολιών.

Αναφέρεται παράλληλα ότι η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει την επόμενη ανοικτή συνεδρίαση την 23η Αυγούστου 2018, η οποία θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Αίθουσα “Κερύνεια”. Κατά την εν λόγω ημερομηνία κλήθηκαν οι κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής και Παύλος Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, συμπληρώνεται.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση, ενώ τα ΜΜΕ θα μπορούν να προβούν σε λήψη πλάνων τα πρώτα 4 λεπτά της ακροαματικής διαδικασίας και ακολούθως οι κάμερες θα πρέπει να εξέλθουν της αίθουσας.

Λόγω του ότι το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα είναι κλειστό 10 – 20 Αυγούστου 2018, συνεπεία των Θερινών Διακοπών, η Επιτροπή θα αναστείλει κατά την περίοδο αυτή τις δημόσιες ανοικτές συνεδριάσεις της, καταλήγει η ανακοίνωση.

comments

Tags:
loading...