Οι Δήμοι στην αντιμετώπιση του καύσωνα | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Οι Δήμοι στην αντιμετώπιση του καύσωνα

Οι Δήμοι Λευκωσίας και Λεμεσού ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό για λίγη δροσιά

Ο Δήμος Λευκωσίας ανοίγει το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών των ψηλών θερμοκρασιών από σήμερα και για τις επόμενες μέρες από τις 08:15  μέχρι τις 18:00 το απόγευμα για την εξυπηρέτηση των πολιτών που έχουν ανάγκη τη δροσιά.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να επισκεφτούν το Κέντρο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας – διαδρομή 1 (λ1), στάση 19 (έξω από το Πολυδύναμο).

Αφετηρία και τερματισμός των λεωφορείων είναι το παλιό ΓΣΠ.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το Κέντρο εποπτεύεται από προσωπικό και διαθέτει κλιματισμό και δροσερά ροφήματα.

Το Κέντρο βρίσκεται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο χώρο του πρώην Δημοτικού Γηροκομείου στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 40 (τηλέφωνο 22 797850).

 

Στη διάθεση του κοινού και σήμερα κλιματιζόμενες αίθουσες από το Δήμο Λεμεσού

Τόσο τις κλιματιζόμενες αίθουσες του Παττίχειου Κέντρου Ενηλίκων, όσο και της Εστίας Ενηλίκων Λεμεσού, θέτει σήμερα στη διάθεση του κοινού ο Δήμος Λεμεσού, λόγω του καύσωνα.

Σε συνέχεια χθεσινής ανακοίνωσης, ο Δήμος αναφέρει πως, εκτός από την κλιματιζόμενη αίθουσα του Παττίχειου Κέντρου Ενηλίκων (παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού), σήμερα θέτει στη διάθεση του κοινού και την κλιματιζόμενη αίθουσα της Εστίας Ενηλίκων Λεμεσού, που βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου, στην Αγία Φύλα.

Η αίθουσα του Παττίχειου Κέντρου Ενηλίκων θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέχρι τις 17:00 και της Εστίας Ενηλίκων Λεμεσού, μέχρι τις 17:30.

» Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας και ξεκούρασης σε κλιματιζόμενους χώρους και θα προσφέρεται νερό από το Δήμο», καταλήγει η ανακοίνωση.

comments

Tags:
loading...