Τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ οι ΗΠΑ, αποστολή διοργανώνει η Πρεσβεία στην Κύπρο | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ οι ΗΠΑ, αποστολή διοργανώνει η Πρεσβεία στην Κύπρο

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Κύπρο διοργανώνει αποστολή κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στην οποία οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 8 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ στο επίκεντρο της μεγάλου βεληνεκούς αμερικανικής παρουσίας στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας, θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, προστίθεται, θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που συστήνονται για πρώτη φορά στο ελληνικό και κυπριακό, και ίσως το ευρωπαϊκό κοινό.

Αναφέρεται ακόμη ότι μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία από κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ θα παραστεί στη φετινή ΔΕΘ και «θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Κύπριους επιχειρηματίες να δικτυωθούν με κορυφαίους οργανισμούς και εταιρείες των ΗΠΑ».

Οι εταιρείες ή τα άτομα που θα λάβουν μέρος με την αποστολή της Πρεσβείας μπορούν να επωφεληθούν από ενημέρωση από το οικονομικό/εμπορικό τμήμα της πρεσβείας πριν από το ταξίδι, προσκλήσεις σε δεξιώσεις του αμερικανικού περιπτέρου, βοήθεια με προγραμματισμένες συναντήσεις (Business to Business) με συμμετέχουσες εταιρείες των ΗΠΑ, αίθουσα συνεδριάσεων για συναντήσεις επιχειρήσεων και συμβουλές μετά από το ταξίδι και βοήθεια μετά την Έκθεση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΔΕΘ που παραπέμπει απευθείας στην αμερικανική συμμετοχή: http://usatif2018.gr/.

Επίσης μπορούν να απευθύνονται στην Εμπορικό Σύμβουλο της Πρεσβείας, Έφη-Ύβονη Χαραλαμπίδου στο 22-393362, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση charalambidouey@state.gov, ή στην Άννα Αγρότου στο 22-393520, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotou@state.gov.

comments

Tags:
loading...