Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Πώς έμαθε ο Τραμπ που είναι… η Κύπρος!

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήξερε… τι είναι η Κύπρος μέχρι το 2000, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο “Ράδιο Πρώτο” και στην εκπομπή «Όλα στο φως» ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ρολάνδης.

———————————————————————————————————

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

———————————————————————————————————

Ο Νίκος Ρολάνδης είχε συναντήσει τότε τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία στον Πύργο Τραμπ και σύμφωνα με τον κ.Ρολάνδη ο Πλανητάρχης δεν ήξερε καν ότι υπάρχει η Κύπρος!

Αφορμή για να μάθει ο Τραμπ την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν η διεξαγωγή του διαγωνισμού Miss Universe στο νησί μας. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε δικαιώματα στο διαγωνισμού ομορφιάς καθώς ήταν μία από τις πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Σε ό,τι αφορά την αμερικανική κίνηση μεταφοράς της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών τάχθηκε ευθέως εναντίον της εν λόγω απόφασης, καθώς όπως είπε κάτι τέτοιο δεν βοηθά στην ειρήνη της περιοχής.

Ερωτηθείς για το πώς πρέπει η Κύπρος να χειριστεί το ζήτημα ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη ο ίδιος υποστήριξε πως είναι καλύτερα να κρατήσει το θέμα στα χαμηλά (low key).

comments

Tags:
loading...