Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Ξενέρωσε ο Δώρος με την Αθηνά (vido)

 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

 

Απολαυστικές στιγμές σήμερα στο Power of Love με το πρώτο ζευγάρι του παιχνιδιού να περνά… αναταράξεις! Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου έχουν εδώ και πολύ καιρό αναπτύξει μία τρυφερή σχέση.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που η όμορφη παίκτρια έχει βγάλει από τα ρούχα του το μοντέλο από την Κύπρο. Σήμερα ο Δώρος ήταν ιδιαίτερα ξενερωμένος με συνέπεια όταν η Αθηνά ξεκίνησε να του κάνει σκηνή εκείνος να αδιαφορεί πλήρως για την παρουσία της.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τον Δώρο να την προκαλεί…

Λίγο αργότερα λοιπόν ο Δώρος Παναγίδης άνοιξε την καρδιά του στην Κλαούντια.

«Με τσάντισε η Αθηνά. Δεν μπορώ ξενέρωσα. Δεν θέλω να συνεχίσω μαζί της. αλλά δεν ξέρω πώς να το πω και πού να το πω… Να το πω αύριο που θα είμαστε όλοι;

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς. Απλά δεν μετρά μόνο… και off-camera κατάλαβες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τώρα. Απλά επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα.

Εγώ συζητάω κάθε μέρα το ίδιο πράγμα που με ενοχλεί και συνεχίζει. Όταν συζητώ το ίδιο πράγμα και δεν καταλαβαίνει το ίδιο πράγμα, κουράζομαι», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: Peoplegreece.com

comments

Tags:
loading...