Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Μια κραυγή ενάντια στον εκφοβισμό

 

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στα θύματα του εκφοβισμού και προτρέπει τους νέους μας να ενταχθούν ενεργά στην προσπάθεια εξάλειψης αυτού του φαινομένου.

Μετά από ένα  διήμερο βιωματικό εργαστήρι ευαισθητοποιημένοι έφηβοι, εμπνευσμένοι από όσα βίωσαν στο εργαστηρι παρουσιάζουν μία παράσταση για τον εκφοβισμό (bullying) στην προσπάθειά τους να σταματήσουν αυτό το «έγκλημα», όπως το αποκαλούν. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στα θύματα του εκφοβισμού και προτρέπει τους νέους μας να ενταχθούν ενεργά στην προσπάθεια εξάλειψης αυτού του φαινομένου.

Μία συγκινητική παράσταση από νεαρά άτομα ηλικίας 12-18 χρονών που αξίζει να την παρακολουθήσουμε.

Η παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 5.00 μμ και ΟΛΑ τα έσοδα από τα εισιτήρια εισόδου, τα οποία θα πωλούνται προς 2 ευρώ το ένα, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Αιματολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Το συνολικό ποσό από τις εισπράξεις θα ανακοινωθεί το ίδιο βράδυ.

 

Διοργανωτής/Χορηγός – Ιδιωτικό Φροντιστήριο Ξένια Τσολάκη Μεταξά www.xtmpi.ac.cy  Διεθνές Κέντρο Ανεξαρτήτων Σπουδών Global Center of Independent Studies GCIS και SkyWalkers Educational Services Σύμβουλοι Σπουδών-τηλέφωνα επικοινωνίας 25316015,25879119.

“Είναι καιρός όλοι μας να συντονιστούμε ενεργά μαζί τους, επηρεάζοντας ο ένας τον άλλο για να κάνουμε την διαφορά στις ζωές εκατοντάδων νεαρών ατόμων, τα οποία υποφέρουν ή οδηγούνται σε ακραίες αποφάσεις φορτισμένοι από σχολικό, διαδικτυακό ή οποιοδήποτε είδος εκφοβισμού.” αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

comments

Tags:
loading...