Υπάρχει έξαρση του φαινομένου της μαθητικής παραβατικότητας, είπε ο Μ. Γιωργάλλας | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Υπάρχει έξαρση του φαινομένου της μαθητικής παραβατικότητας, είπε ο Μ. Γιωργάλλας

Υπάρχει έξαρση του φαινομένου της μαθητικής παραβατικότητας, είπε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίας της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, η οποία ενημερώθηκε σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά βίας στα σχολεία.

«Μετά τη σημερινή συνεδρία στην Επιτροπή Παιδείας σχετικά με την μαθητική παραβατικότητα, διαπιστώνουμε για ακόμα μια φορά ότι υπάρχει έξαρση του φαινομένου και απαιτούνται άμεσες, ριζικές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Αυτό το οποίο διαπιστώνουμε και είναι εξίσου ανησυχητικό είναι ότι όλες οι πρόνοιες οι οποίες προβλέπονται στους νέους κανονισμούς για την ρύθμιση και την διαχείριση από την κάθε σχολική μονάδα των φαινομένων παραβατικότητας, δυστυχώς δεν έχουν εφαρμοστεί. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο το οποίο πρέπει να το επιληφθεί άμεσα το Υπουργείο Παιδείας», πρόσθεσε.

Ο κ. Γιωργάλλας ανέφερε, τέλος, ότι η συζήτηση στην Επιτροπή Παιδείας θα συνεχιστεί «γιατί πραγματικά πέραν των κινδύνων που προκύπτουν από την έξαρση αυτών των φαινομένων, υπάρχει άμεση ανάγκη να ρυθμιστούν ριζικά και αποτελεσματικά αυτά τα επεισόδια ώστε να μπορέσουν να εκλείψουν από τις σχολικές μας κοινότητες».

comments

Tags:
loading...