Ο εκλογές αύριο θα έχουν τελειώσει και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » 

Ο εκλογές αύριο θα έχουν τελειώσει και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Οι πολίτες σήμερα στέλνουν σε όλους μας μηνύματα καθώς αύριο οι εκλογές θα έχουν τελειώσει αλλά τα προβλήματα και οι προκλήσεις παραμένουν, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Γιώτα Παπαδοπούλου και τα 4 τους παιδιά καθώς και αριθμό στελεχών και υποστηρικτών του ΔΗΚΟ προσήλθε σήμερα στις 11:45 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέας στη Λευκωσία όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Άσκησα πριν από λίγο το εκλογικό μου δικαίωμα. Οι πολίτες σήμερα στέλνουν σε όλους μας μηνύματα καθώς αύριο οι εκλογές θα έχουν τελειώσει αλλά τα προβλήματα και οι προκλήσεις παραμένουν» δήλωσε εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, προσθέτοντας ότι «η κοινωνία αναμένει από τον Πρόεδρο που θα εκλεγεί αλλά και από όλους εμάς να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».

Διαβεβαίωσε ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσει με εποικοδομητική διάθεση τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και το ΔΗΚΟ.

comments

Tags:
loading...