Μισθωμένα λεωφορεία για εγκλωβισμένους στις Προεδρικές | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » Η ΖΩΗ ΜΑΣ » 

Μισθωμένα λεωφορεία για εγκλωβισμένους στις Προεδρικές

Θα μεταφερθούν στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν

Το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι κατά την ημέρα διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής την αμέσως επόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, η Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων θα λειτουργήσει από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ., έτσι ώστε να παρέχει διευκολύνσεις προς τους εγκλωβισμένους που θα προσέλθουν στις ελεύθερες περιοχές για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι εγκλωβισμένοι θα μεταφερθούν με εκμισθωμένα λεωφορεία σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν, προσκομίζοντας το Δελτίο Πολιτικής Ταυτότητας, ή το διαβατήριο, ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο της Δημοκρατίας που φέρει τη φωτογραφία τους.

Οι εγκλωβισμένοι εκλογείς της εκλογικής περιφέρειας Κερύνειας, θα ψηφίσουν στο Ενιαίο Λύκειο Κύκκου, Κέντρο Β’, στη Λευκωσία, και οι εγκλωβισμένοι εκλογείς της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου, στο εκλογικό κέντρο Δημοτικού Σχολείου Αχερίτου Αμμοχώστου, Κέντρο Γ’.

Διευκρινίζεται ότι όσοι είναι κάτοχοι εκλογικού βιβλιαρίου, θα πρέπει με δικές τους διευθετήσεις να μεταβούν στα εκλογικά κέντρα όπου είναι εγγεγραμμένοι.

Σημειώνεται ότι στους εγκλωβισμένους οι οποίοι κατά την ημέρα των εκλογών θα βρίσκονται κοντά στους οικείους τους στις ελεύθερες περιοχές, μπορεί να παρασχεθεί εξουσιοδότηση για να ψηφίσουν σε εκλογικό κέντρο της περιοχής όπου βρίσκονται, αφού ενημερώσουν προς τούτο το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Υπηρεσίας Ανθρωπιστικών Θεμάτων είναι 22400108 και 22400109.

comments

Tags:
loading...