Στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη ανακοίνωσε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » A_Newsletter » 

Στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη ανακοίνωσε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου

Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη για επανεκλογή στην προεδρία της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση λήφθηκε την Κυριακή 15/01/18 από τη Διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου. Όπως σημειώνεται, οι προτάσεις του κόμματος μας προς την κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη έτυχαν αποδοχής και υιοθετήθηκαν στο μέτρο του δυνατού και ως εκ τούτου λήφθηκε η απόφαση στήριξης του υποψηφίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, με κύριο στόχο τη συνέχιση και τον εμπλουτισμό της συνεργασίας με απώτερο πάντα στόχο την ευημερία την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων.

Τέλος, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει ότι πρώτιστος  στόχος είναι η συνεργασία με τους θεσμούς και όχι με πρόσωπα και χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ως εκ τούτου πρόθεση του κόμματος είναι να συνεργαστεί με τη μέλλουσα κυπριακή κυβέρνηση, όπως αυτή θα προκύψει από το αποτέλεσμα των εκλογών. Διαβεβαιώνει δε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα ώστε τα ζώα να λάβουν επιτέλους της προσοχής και της φροντίδας που τους αξίζει και τους αναλογεί σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.

comments

Tags:
loading...