Πυρκαγιά σε όχημα και σε φυσητήρα Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » A_Newsletter » 

Πυρκαγιά σε όχημα και σε φυσητήρα Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες σήμερα σε όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στη Λεωφόρο Αμμαθούντος στην Παρεκκλησιά Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 03.05 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.26.

Από την πυρκαγιά το  όχημα υπέστη ζημιές στον χώρο της μηχανής.

Τα αίτια της θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, στις 19.55 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε φυσητήρα (blower) της μονάδας επεξεργασίας  απορριμμάτων στο Πεντάκωμο.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.30.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από το επί καθήκοντι προσωπικό της μονάδας με πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης και διοξειδίου του άνθρακα. Από μέρους της πυροσβεστικής έγινε επιθεώρηση.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω υπερθέρμανσης μηχανέλαιων του φυσητήρα.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 17ης Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 18ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 24 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 10 αφορούσαν πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

comments

loading...