Οικοσελίδα » Η ΖΩΗ ΜΑΣ » 

Συνάντηση ΣΙΚΑΠ με Ελένη Θεοχάρους

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου συνεχίζει τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα με σκοπό την άμεση προώθηση προς επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ, συναντήθηκε χθες βράδυ στην Πάφο, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους.

Τα προβλήματα που άκουσε η κ. Θεοχάρους έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την άδεια ποτού και εκπομπή μουσικής, το θέμα της μονάδας (10%) , την εξαγορά χώρων στάθμευσης, αδειοδότηση Κέντρων Αναψυχής , τα ξενοδοχεία κλειστού τύπου, αλλά και θέματα γενικά ,για τον Δήμο Πάφου, όπως η απομάκρυνση πινακίδων και τεντών και η κατεδάφιση βοηθητικών χώρων.

Η κ. Θεοχάρους, προστίθεται στην ανακοίνωση, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ και ιδιαίτερα στο γεγονός ότι, σχεδόν όλα τα κέντρα αναψυχής της Πάφου δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια ποτού, το θέμα της εκπομπής μουσικής και της αδειοδότησής των κέντρων.

Σημείωσε δε, πως είναι γνώστης αυτών των προβλημάτων και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Δεσμεύτηκε τέλος να τα εξετάσει και να επανέλθει σε νέα συνάντηση με τον ΣΙΚΑΠ μετά τις Προεδρικές εκλογές, ούτως ώστε, να εξεταστούν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

Tags:
loading...