Δημ. Χριστόφιας: Παίρνει νομικά μέτρα κατά της «Αλήθειας» | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » Η ΖΩΗ ΜΑΣ » 

Δημ. Χριστόφιας: Παίρνει νομικά μέτρα κατά της «Αλήθειας»

Για σπίλωσή του σε σημερινό της δημοσίευμα

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Χριστόφιας μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το γεγονός ότι χρωστάει ποσό ύψους €48.087 στο κράτος σύμφωνα με την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Όπως αποκαλύπτει η έκθεση, το ποσό €48.087 αφορά σε έξοδα διαμονής στο Λονδίνο κατά το 2000 πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας (εκτός περιόδου θητείας του στο προεδρικό αξίωμα).

Η εφημερίδα «Αλήθεια» αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο πολιτικός που χρωστάει το εν λόγω ποσό δεν είναι άλλος από τον πρώην Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο σπίλωσης του ονόματος του και της προσωπικότητας του.

Δήλωση Χριστόφια

Γραπτή ανακοίνωση αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συνεχίζοντας την εκστρατεία σπίλωσης και εξευτελισμού της προσωπικότητας και του ονόματος του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η εϕημερίδα «Αλήθεια» με κατηγορεί ψευδώς και ασυστόλως για δήθεν οϕειλές προς το δημόσιο.

Δεν έχω να πω τίποτε άλλο πέραν του ότι θα λάβω όλα τα δέοντα νομικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπεια του ονόματος μου και του πολιτικού χώρου από τον οποίο προέρχομαι.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται στα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή η οποία αναφέρει ότι πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει στο κράτος ποσό ύψους 48.087. Το ποσό αυτό αφορά προκαταβολές που έλαβε ο πρώην Πρόεδρος ο οποίος δεν κατονομάζεται ούτε στην έκθεση αλλά ούτε και από τον Ελεγκτή.

Η εφημερίδα επικοινώνησε όπως αναφέρει με τον Γιώργο Βασιλείου ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει εμπλοκή και έτσι η εφημερίδα αναφέρει ότι ο μόνος που απομένει είναι ο τέως Πρόεδρος από τον οποίο δεν κατάφεραν να λάβουν απάντηση, όπως αναφέρουν.

ΠΗΓΗ: offsite

comments

Tags:
loading...