Απορρίπτει η Αστυνομία τις αιχμές Φαίδωνος | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » Η ΖΩΗ ΜΑΣ » 

Απορρίπτει η Αστυνομία τις αιχμές Φαίδωνος

"Δεν νομιμοποιείται να σπιλώνει τον θεσμό της Αστυνομίας"

Η Αστυνομία απέρριψε κατηγορηματικά έμμεσες ή άμεσες αιχμές, τις οποίες διατυπώνει εναντίον της ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου αναφέρει ότι, με οδηγίες του Αρχηγού της, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ζητήματα που εγείρονται από τις δηλώσεις, τις πληροφορίες και καταθέσεις στις οποίες προέβη ο κ. Φαίδωνος, με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, στο πλαίσιο που ορίζει ο Νόμος, με απώτερο σκοπό την πλήρη διερεύνησή τους.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της», σημειώνει η Αστυνομία.

Αναφέρει ότι «δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε κατέχει δημόσιο αξίωμα, να σπιλώνει ένα θεσμό όπως η Αστυνομία, που με το έργο της αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα την προσήλωση στην αποστολή της».

Η Αστυνομία, προσθέτει, «δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις για χάρη εντυπώσεων, γι’ αυτό και δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο του λαϊκισμού που έχει επιλέξει ο κ. Φαίδωνος, με την τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων».

comments

Tags:
loading...