Οικοσελίδα » A_Newsletter » 

Ο Πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε ένα “αρνάκι” στη θεατρική παράσταση του σχολείου του

Ο Πρίγκιπας  Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι η οικογένειά του ξεκίνησε τις χριστουγεννιάτικες γιορτές φέτος, παρακολουθώντας τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 4 ετών, στο  πρώτο θεατρικό έργο του σχολείου του, που συμμετείχε, για τη Θεία Γέννηση.

Ο Τζορτζ, ο τρίτος στην γραμμή του θρόνου, δεν έπαιξε το ρόλο ενός βασιλιά ή ενός σοφού στην παράσταση του St. Thomas’s Battersea School in London, σύμφωνα με τον Ουίλιαμ.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η  Κέιτ Μίντλετον, βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη, στο Μάντσεστερ, επισκεπτόμενοι το Children’s Global Media Summit. Εκεί που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλούσε με άλλα παιδιά, αναφέρθηκε και στο θεατρικό ντεμπούτο του γιου του.

«Πήγα, είπε, στο θεατρικό έργο του σχολείου του παιδιού μου. Ήταν διασκεδαστικό. Ο Τζορτζ ήταν ένα αρνάκι”.

Τι ζήτησε ο μικρός πρίγκιπας από τον Αγιο Βασίλη

Ο 4χρονος μικρός πρίγκιπας έχει δική του χριστουγεννιάτικη επιθυμία και ο πατέρας του ανέλαβε και παρέδωσε πριν μέρες ο ίδιος την χειρόγραφη επιστολή του Πρίγκιπα Τζορτζ στον Άγιο Βασίλη, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Φινλανδία στο Esplanade Park όπου παρεβρέθηκαν.

‘Έπρεπε να σας δώσω αυτή την επιστολή. Δεν έχει καταγράψει πολλά αιτήματα, έτσι νομίζω ότι ένα αίτημα είναι ίσως εντάξει”, δήλωσε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ στον Αγιο Βασίλη.

Τι ήταν λοιπόν η λίστα των Χριστουγέννων του Πρίγκιπα Γιώργου. Μόνο ένα πράγμα: ένα αστυνομικό αυτοκίνητο.

 

Tags:
loading...