ΔΕΘ: Παρουσίαση Προέδρου ΑΗΚ σε ημερίδα της ΔΕΗ | iKypros - Οικοσελίδα

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Οικοσελίδα » EΙΔΗΣΕΙΣ » ΕΛΛΑΔΑ » 

ΔΕΘ: Παρουσίαση Προέδρου ΑΗΚ σε ημερίδα της ΔΕΗ

Τις προκλήσεις και επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας στο μικρό απομονωμένο σύστημα της Κύπρου ανέπτυξε ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ Ανδρέας Μαραγκός, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του, στην ημερίδα της ΔΕΗ με θέμα: «Investment opportunities in southeastern Europe: Trends and Challenges in the Energy Sector”, που διοργανώθηκε στo πλαίσιo της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, στην παρουσίασή του, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ, ανέλυσε τις προκλήσεις της ηλεκτροπαραγωγής στην Κύπρο και τις επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται τόσο στις συμβατικές όσο και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Παράλληλα, ο κ. Μαραγκός έκανε ειδική αναφορά στη μετεξέλιξη των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, λέγοντας πως «τα δίκτυα θα πρέπει να μετατραπούν σε `έξυπνα` ώστε με αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο να μπορεί να ενταχθεί η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από τις πιο πάνω πηγές και κυρίως τις ανανεώσιμες. Έτσι θα μπορεί η ΑΗΚ να ανταποκριθεί στις ανάγκες και προσδοκίες των καταναλωτών, με νέες εξελιγμένες υπηρεσίες».

comments

Tags:
loading...