Οικοσελίδα » SHOWBIZ » 

Το αγόρι της Paris Hilton έκανε τατουάζ το όνομά της στο μπράτσο του ως δώρο επετείου

Paris, Paris, Paris… Πώς φαίνεται ότι έχεις μείνει για τα καλά στα 00s. Από τα άκρως στυλιζαρισμένα ξανθά μαλλιά μέχρι και τα over the top φορέματα με τα στρας και τα κρύσταλλα, όλα θυμίζουν μια άλλη εποχή.

Στην τελευταία σου προσπάθειά λοιπόν να τραβήξεις τα φώτα της δημοσιότητας πάλι πάνω σου προβάλλοντας τη σχέση σου (που κακά τα ψέματα εν έτει 2017 ποιον ενδιαφέρει;), ανέβασες φωτογραφία στο Instagram με το νέο τατουάζ του αγοριού σου, Chris Zylka, ο οποίος “έγραψε” στο μπράτσο του το όνομά σου και μάλιστα με γραμματοσειρά Disney.

Και επειδή το όλο σκηνικό δεν ήταν αρκετά cheesy, ενημέρωσες τους ακόλουθούς σου πως το συγκεκριμένο τατουάζ πρόκειται για δώρο έκπληξη, ενώ σχολίασες την επιλογή της γραμματοσειράς γράφοντας “γιατί είμαι το δικό του πιο μαγικό μέρος πάνω στη Γη και γιατί βρήκε επιτέλους την πριγκίπισσα του παραμυθιού του”.

Είτε το βρίσκεις χαριτωμένο, είτε άκρως γλυκανάλατο, η αλήθεια είναι μία: Το να κάνεις τατουάζ το όνομα του συντρόφου σου αποτελεί μεγάλο ρίσκο (θυμήσου το “Winona Forever” του Johnny Depp και το “Billy Bob” της Angelina Jolie). Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε περίπτωση που χωρίσετε, ο Chris μπορεί απλά να αποδώσει τη σημασία του τατουάζ στην πανέμορφη-και ακόμη relevant-πρωτεύουσα της Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

Tags:
loading...